Megbízható könyvelők a Stabil Kontaktnál!

A Stabil Kontakt elsősorban céges könyveléssel foglalkozik. Vállakozásunk célkitűzése, hogy papírral rendelkező gazdasági szakemberei, munkatársai révén biztosítani tudjuk Önt arról, hogy a céges könyvelése jó kezekben van, megbízhat a munkánk pontosságában: ami a könyvelést és a határidők betartását illeti. 

Emellett pedig felelősséget vállalunk a céges könyvelés elkészítése során esetlegesen vétett hibákért, így Önt nem terheli semmilyen felelősség. Ilyen jellegű hibák az esetek minimális százalékában szoktak előfordulni.

A piacon a Stabil Kontakt árai a legkedvezőbbek: sokszor van probléma a könyvelők tarifáival, hiszen vagy túl magas árat kérnek a minőségi munkáért, vagy pedig túl alacsonyat a silány munkáért. Mi az arany középutat választottuk: teljesítményarányosan szabtuk meg árainkat, azaz önnek mindig csak annyit kell fizetnie, ha szolgáltatásunk mellett dönt, amennyi munkát mi elvégeztünk.

Cégünk a korrektség és a pontosság híve, ha egy jó könyvelőt keres a cége számára, keresse fel a Stabil Kontakt honlapját a fenti linkre kattintva!


Vélemény, hozzászólás?