Ha gyerekszoba bútort keres, jó helyen jár!

A gyerekszoba berendezése a legelső időszakban inkább a szülő örömére van, majd a későbbiekben a gyerekekére is természetesen. De amikor már nagyobb a gyermek, érdemes egy vicces, vidám szobácskát kialakítani neki, ahol minél kellemesebb, és jobb lesz majd a gyermekkora!

Manapság már cuki, és gyerek szemmel izgalmas dolgokat gyártanak a gyerekszobákba: ezeket pedig kedvező, vonzó áron lehet beszerezni egy outlet gyerekbútor szaküzletben.

A legaranyosabbak közé tartoznak például a házikó formájú ágyak, melyek többnyire letisztultak, és szabadon díszíthetőek. Sokan például égősorokat fűznek a vázra, mások, akik kreatívabbak, vagy épp jól bánnak a varrógéppel, kis háztetőt varrnak rá. Ezek az ágyak többnyire a földön vannak, azaz a gyermek ahelyett, hogy magasan feküdne, és ezzel leesésveszélyben lenne, lent fekszik egy pihe-puha matracon. Másik ötletes opció az emeletes ágy, melynek alsó szintjén senki sem alszik, hiszen az nem is ágy, hanem egy bunker, egy sátor. A terméktől függ, hogy milyen tematikájú a bunki: lehet például kis konyha, vagy épp tűzoltóállomás.

Gondolva a nagyobb korra: sok ágyat ellátnak alsó pakoló térrel, és hozzáépített íróasztallal is. Ezek meglehetősen praktikusak lehetnek az iskolás évek alatt.


Vélemény, hozzászólás?