Miért használjak beauty blendert?

A beauty blender egy masszív szivacsdarab, mely különféle színekben és méretekben kapható. Többnyire egy tojás nagyságú kis tárgyról van szó, melyet a folyékony alapozó egyenletes felviteléhez használnak.

Sokan esküsznek, hogy a beauty blender sokkal jobban funkcionál, mint bármelyik hasonló célokat szolgáló társa. Annak ellenére, hogy még BeautyVloggerek körében is láthatunk példát arra, hogy sokan igen is szeretnek a mai napig az ujjaikkal sminkelni, azért egyre többen átállnak praktikussági okokból a különféle segédeszközök használatára, mondván, hogy az ujjakkal nem lehet egyenletesen dolgozni.  A beauty blender lényege, hogy a kis tojásdad szivacsot be kell nedvesíteni, majd jó alaposan ki kell nyomkodni belőle a felesleges nedvességet. Majd egy csöppnyi alapozót rá kell nyomni – elvileg ennyi elég is-. Ezt követően ütögető mozdulatokkal elkezdhetjük felvinni  a terméket.

Azt mondják, hogy azért a beauty blender a tökéletes alapozó szivacs, mert a formája lehetővé teszi, hogy az arc minden területét lefedjük vele. A hegyes végével a pattanásokat és az apróbb részeit lehet lefedni, például a szemkörnyéket és az ajkak feletti részt alapozhatod, a dundi felével pedig a nagyobb felületeket, az arcot és a homlokot érdemes befedni.


Vélemény, hozzászólás?