Hozza hozzánk hoszting szolgáltatásunkba szerverét.

Egy fizikai szerver vásárlása költséges, ami ha nem lenne önmagában elég, még időigényes is és nagy szakértelmet igényel. Egy szerver megvásárlása már alsó hangon 500 ezer forint, a folyamatosa karbantartása pedig további folyamatos költség. Ha viszont a szerver termünket választja, megszabadulhat ezektől az extra költségektől. Ilyen esetekben ajánljuk a szerver hoszting lehetőségét.  

A szerver hoszting szolgáltatás lényege nem más, mint hogy fizikai szerverének helyet biztosítunk szervertermünkben. A tárhely.eu-nl két nagyobb szerverteremmel is rendelkezünk, melyeket banki széftermekből alakíttatunk át, így a biztonsági rendszerünk egyedülálló az országban!

Termeinkben szakértő munkatársaink 24 órás felügyeletet biztosítanak a szerverek számára, melyeknek ideális hőmérséklet van biztosítva, állandó interneteléréssel és áramellátással, állandó karbantartás és szükség esetén javítással biztosítjuk a gépeknek a tökéletes működéshez szükséges körülményeket, nem “olcsó”, viszont a szolgáltatásnak megfelelő kedvező áron.

 


Vélemény, hozzászólás?